Vliv cel na mezinárodní pohyb zboží - Nenadál, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá problematikou cel a jejich funkcí v současní tržní ekonomice.
Impact of customs duties on foreign trade
Keywords: tržní ekonomika; cla; celní unie; celní správa; Zahraniční obchod; mezinárodní finance