Návrh a zhotovení výukového panelu palivové soustavy zážehového motoru - Vencl, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice palivových systémů zážehových motorů, zvláště systémům Motronic a Mono-Motronic. První část popisuje konstrukci jednotlivých dílů a vysvětluje jejich činnost. V druhé části je popsán návrh a zhotovení výukového panelu.
Design and construction of the training panel of fuel systems of spark ignition engines
Keywords: výukové panely; palivové systémy; vstřikování; snímače; training panels; fuel systems; fuel injection; sensors