Studium možností využití SOC systémů - Rokyta, Michal (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá mikroprocesory firmy Cypress PSoC. Její praktická část se zabývá demonstrací na jednoduché ukázkové aplikaci, vytvořené pomocí vývojového prostředí PSoC Designer 5.0.
Study of design possibilities with System On Chip
Keywords: PSoC; SOC; Cypress