Změna části nové trasy silnice I/37 - obchvat obce Slatiňany - Šťovíček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem práce je návrh změny trasování silnice I/37 v úseku od projektované křižovatky se silnicí I/17 po její napojení na stávající trasu za obcí Slatiňany. Práce obsahuje variantu navržené komunikace včetně řešení křížení se stávajícími komunikacemi.
The modification of a planned route of the road I/37 Slatiňany bypass
Keywords: silnice; trasování; obchvat; úrovňové křížení; road; trace; bypass; level crossing