Možnosti analýzy medovin a včelích produktů - Pospíšilová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby. včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.
Possibilities of mead and bee products analysis
Keywords: med; analýza medu; včelí produkty; Honey; analysis of honey; bees products