Bankovní marketing - Žihla, Karel (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá distribučními cestami bankovních produktů se specifickým zaměřením na internetové bankovnictví.
Banking marketing
Keywords: Bankovnictví; Marketing; internetové aplikace; banky