Zavedení skenovací technologie zásilek do expresního distribučního systému - Jahnová, Petra (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá modernizací pohybu zboží v expresních systémech, označováním logistických jednotek v dopravní společnosti podle nařízení rady Evropského společenství. Tato práce je zaměřena na firmu DHL CZ., která poskytuje komplexní služby v oblasti expresních přeprav zásilek pro celém světě a kde má dojít k zavádění skenovacích technologií čárových kódů. Bakalářská práce je přímým návrhem řešení pro konkrétní společnost včetně doporučených potřebných technologií jak pro identifikaci, tak i pro označování materiálních toků.
Taking scanning technology consignment to express distribution system
Keywords: Logistika; čárové kódy; tiskové technologie; skenery; zásilky; RFID