Zdroje vynaložené na zajištění bezpečnosti ve vybraném podniku - Tesařová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá náklady vynaloženými na zajištění bezpečnosti v podniku. Cílem práce je posoudit vývoj a strukturu prostředků vynakládaných na zajištění bezpečnosti ve vybraném podniku. Práce vymezuje problematiku bezpečnosti, řízení bezpečnosti v podniku a nákladové kategorie související se zajištěním bezpečnosti v podnicích. V rámci provedené analýzy se zaměřuje na posouzení finančních prostředků, které pardubické letiště vynakládá za účelem zajištění bezpečnosti. Bylo zjištěno, že peněžní prostředky vynakládané na oblast bezpečnosti měly v průběhu let rostoucí trend. Nejnákladnější kategorii představovaly náklady na bezpečnostní kontrolu a ostrahu letiště.
Funds spent to ensure safety and security in a chosen company
Keywords: bezpečnost; letiště; náklady; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; safety; airport; costs; safety and occupational health