Zrušení společnosti - Pajchl, Oldřich (Univerzita Pardubice, 1997)
Zrušení obchodní společnosti s likvidací, bez likvidace - obecně a následně konkrétní zrušení společnosti s ručením omezeným bez likvidace - rozdělením.
The cancallation of company
Keywords: obchodní společnost; zrušení; zánik; účetní uzávěrka