Právní formy podnikání fyzických osob v České republice - Makarová, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci porovnává právnické formy podnikání podle živnostenského zákona se speciálnimi právními úpravami.
Specifically enterproce of physical persons under our rule of law in the Czech republic
Keywords: Podnikání; fyzické osoby; Česko; profese; porovnání