Analýza marketingového řízení ve společnosti Tanex a.s. - Halounek, Václav (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zaměřuje na současnou situaci ve společnosti Tanex, a.s. z hlediska marketingového řízení. Obsahem bakalářské práce je teoretická část obsahující popis základních pojmů marketingu a marketingového řízení. Praktická část práce se zabývá problematikou marketingového řízení ve společnosti Tanex, a.s. Cílem je na základě vytvořené situační analýzy zhodnotit současnou situaci ve společnosti a předložení návrhů na zkvalitnění marketingového řízení v daném podniku.
Analysis of marketing management in the company Tanex a.s.
Keywords: marketingové řízení; marketingová komunikace; situační analýzy; marketingové strategie; ceny; produkty; propagace; distribuce; marketing management; marketing communication; situation analysis; marketing strategy; prices; products; promotion; distribution