Spolupráce české a německé mládeže - Zahradníková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá spolky a organizacemi, které se podílejí na rozvoji spolupráce české a německé mládeže. Popisuje aktivity a projekty, které jsou společně realizovány.
Die Kooperation der tschechischen und deutschen Jugend
Keywords: česko-německé vztahy; Spolupráce; mládež; Spolky