Výroba a zušlechťování obalů z nasávané kartonáže - Zelená, Irena (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá průmyslovou výrobou a zušlechťováním obalů z nasákavé papíroviny.
Packaging production and finishing from moulded fibres
Keywords: kartonáž; papírovina; nasákavá kartonáž; cardboard; paper; molded pulp; molder fiber