Analýza strategie stanovování cen - Hauerová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou strategie stanovování cen. V teoretické části jsou rozebrány přístupy k cenové strategii, metody tvorby cen, způsoby přizpůsobování cen a klíčové faktory, které ovlivňují cenová rozhodnutí. Praktická část se zaměřuje na společnost AH ELECTRONICS s.r.o., kde je detailně analyzována současná cenová strategie. Na základě zjištěných skutečností jsou navržena konkrétní doporučení pro optimalizaci cenové politiky.
Analysis of Pricing Strategy
Keywords: cenová strategie; cenová politika; tvorba ceny; přizpůsobování cen; pricing strategy; pricing policy; price formation; price adaptation