Hodnocení a motivace zaměstnanců jako nástroj personálního řízení podniku - Novotná, Daniela (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza motivace a hodnocení zaměstnanců ČD dotazníkovou metodou a návrhy na zlepšení.
Evaluation and motivation of employees as an instrument in the company personnel management
Keywords: personální řízení; hodnocení; Motivace; České dráhy