Posouzení vybraných technologických procesů v poštovních službách - Nováková, Martina (Univerzita Pardubice, 2003)
Stručná charakteristika poštovních zásilek.
Review of chosen technological processes of post services
Keywords: Česká pošta s.p.; Analýza; Rozvoj