Společenská odpovědnost firmy - Beránková, Dana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na společenskou odpovědnost firmy a etiku v podnikání.
Keywords: etika; odpovědnost; stakeholder; zisk; Synthesia Pardubice; SPT Telecom, a.s.