Simulátor funkcí přejezdového zařízení - Mastný, Václav (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce popisuje pro její účely vyvinutý software, kterým lze sestavovat obvodová schémata reléových zabezpečovacích zařízení, simulovat jejich činnost a ověřovat funkci reálných zařízení. Simulátor je určen především pro simulování funkcí přejezdových zabezpečovacích zařízení. V práci je provedena podrobná simulace a analýza funkce přejezdového zabezpečovacího zařízení typu PZS ARE.
Functions simulator of level crossing protection equipment
Keywords: přejezdová zabezpečovací zařízení; reléové obvody; simulace; poruchy