Možnosti využití AI v rámci projektového řízení IT dodávek systémů pro nákladní vlakovou dopravu - Zmetáková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na využití AI v projektovém řízení firmy zabývající se nákladní železniční dopravou. V práci jsou položeny teoretické základy pro následnou analýzu současného stavu projektového řízení v dané společnosti. Prostřednictvím analýzy jsou identifikovány příležitosti k implementaci umělé inteligence, které jsou popsány v návrhové části. Návrhy jsou dále zhodnoceny.
Possibilities of using AI in the project management of IT delivery systems for cargo train transport
Keywords: umělá inteligence; projektové řízení; nákladní doprava; artificial intelligence; project management; cargo transport