Návrh obchvatu Kostelce nad Orlicí, silnice I/11 - Seibt, Jan (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem mé diplomové práce bylo vytvořit dokumentaci pro stavební povolení obchvatu Kostelce nad Orlicí, silnice I/11. Byly navrženy dvě varianty se směrovým a výškovým vedením komunikace, včetně konstrukce vozovky a napojení na stávající silniční dopravní síť. Obě varianty obchvatu jsou navrženy v kategorii S11,5/80. Překládaná silnice I/11 zajistí odklon tranzitní dopravy z intravilánu obce Kostelec nad Orlicí.
Design of the by-pass of Kostelec nad Orlicí, road I / 11
Keywords: obchvat; majetkoprávní elaborát; komunikace; podélný profil; rozpočet; příčný řez; situace; varianty; bypass; proprietary elaborate; communication; longitudinal profile; budget; cross section; situation; variant