Analýza hospodaření vybraných domovů důchodců v letech 2001 - 2003 - Louvarová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem bakalářské práce je analýza hospodaření vybraných domovů důchodců za roky 2001 - 2003. První, teoretická, část práce se zabývá základními pojmy a charakteristikou sociální politiky. Druhá část je zaměřena na praktické porovnání a zhodnocení hospodaření vybraných domovů důchodců - Domov důchodců hl. města Prahy v Heřmanově Městci, Domov důchodců Heřmanův Městec a Domov důchodců Rychmburk. Práce je završena souhrnem výsledků.
Economic analysis of selected old people's homes in years 2001 - 2003
Keywords: sociální politika; sociální zabezpečení; domovy důchodců; analýza hospodaření; 2001-2003; Náklady; Výnosy; ekonomické porovnání