Nakládání s komunálním odpadem na příkladu města Cheb : Zdeňka - Fikrlová, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá analýzou problematiky odpadového hospodářství v ČR a v EU se zaměřením na hospodaření s komunálním odpadem.
Handling the municipal waste on the example of the city of Cheb
Keywords: Odpady; komunální odpady; Odpadové hospodářství; spalování; skládky