Reprodukce obrazu v ateliérové fotografii - Paseková, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem práce bylo prostudovat problematiku reprodukce obrazu v ateliérové fotografii a na základě získaných informací porovnat kvality ateliérových fotoaparátů
Image quality of gallery cameras
Keywords: ateliérové fotografie; reprodukce obrazu; studio cameras; resolving ability