Online platební systémy - Landgraf, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská se zaměřuje na problematiku plateb a platebních systémů na internetu. Charakterizuje platební systémy, rozděluje je a popisuje jejich zabezpečení. Obsahuje také podrobně popsané platební systémy, jako jsou přímé bankovnictví, platba platební kartou online, PayPal a Mobito. Dále se zaměřuje na metody vícekriteriálního rozhodování a v závěrečné části navrhuje model řešení zvoleného rozhodovacího problému.
Online payment systems
Keywords: platební systémy; přímé bankovnictví; platební karty; PayPal; elektronická peněženka; Mobito; vícekriteriální rozhodování; CDP; payment systems; direct banking; payment cards; PayPal; digital wallet; Mobito; multi-criteria decision; CDP