Analýza biologicky aktivních DNA oligonukleotidů - Černík, Josef (Univerzita Pardubice, 2003)
Byla vypracována rešerše syntézy DNA oligonukleotidů a jejich analýzy se zaměřením na iontově výměnnou chromatografii. Byla vyvinuta metodika HPLC analýzy oligonukleotidů na ionexu a provedena analýza vzorků získaných syntézou oligonukleotidů za nestandardních podmínek.
Analysis of biological active DNA oligonucleotides
Keywords: oligonukleotidy; syntézy; Vysokoúčinná kapalinová chromatografie; iontově výměnná separace