Dopad pandemie SARS-CoV-2 na hospodaření vybrané obce - Mlýnek, Jan (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na vliv přijatých opatření proti šíření nemoci Covid-19 způsobeným virem SARS-CoV-2 na hospodaření vybrané obce. V úvodních kapitolách je charakterizováno postavení obce ve veřejné správě ČR, samotné vymezení obce a její hospodaření. V další kapitola charakterizuje, jak se projevila koronavirová krize v obcích České republiky. Poté následuje představení vybrané obce Loučná nad Desnou a jejího hospodaření. Na závěr je analyzován dopad přijatých opatření proti šíření viru SARS-CoV-2 ve vybrané obci.
Impact of the SARS-CoV-2 pandemic on the economy of the village
Keywords: obec; hospodaření obce; Covid-19; pandemie; opatření; koronavirová krize; obec Loučná nad Desnou; village; economy of the village; Covid-19; pandemic; coronavirus crisis; village Loučná nad Desnou