Měření výbuchových parametrů směsí hořlavých plynů a prachů - Závalová, Radka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá výbušnými směsmi hořlavých plynů a prachů se vzduchem, které jsou označovány jako hybridní směsi.
Measurement of explosive parameters of mixtures of flammable gases and dusts
Measurement of explosive parameters of mixtures of flammable gases and dusts
Keywords: výbušiny; výbuchové charakteristiky; hybridní směsi