Inovace osvětlovací techniky silničních vozidel - Šmejda, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá inovaci v osvětlovací technice silničních vozidel. Pro ukázku slouží funkční panel, jehož návrhem a výrobou jsem se zabýval. Panel je osazen staršími a novodobými typy světlometů. Zmíněn je i ekonomický rozbor, jaké vlivy mají novodobé světlomety na úsporu, ve srovnání se staršími typy světlometů.
Upgrading lighting road vehicles
Keywords: legislativa; inovace; světelné zdroje; světlomety; úspora; panel; legislation; innovation; light sources; headlights; energy saving; panel