Zpracování balíkových zásilek v přepravní síti České pošty, s.p. - Jung, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na zpracování balíkových zásilek v přepravní síti Česká pošta, s.p. a snaží se najít cesty ke zlepšení efektivity zpracování těchto zásilek se zaměřením na sběrný přepravní uzel Ostrava 02.
Processing of parcels in the Czech Post postal network
Keywords: Ostrava; Česká pošta; balíkové zásilky; pošta; třídící stroj; Ostrava; Czech post; parcels; post; sorting machine