Služby ochrany majetku a osob: součást bezpečnostního sektoru - Juklíček, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá službami ochrany majetku a osob jako součásti bezpečnostního sektoru. Blíže tedy rozvádí místo a úlohu těchto služeb v bezpečnostním systému České republiky, přibližuje právní aspekty činností služeb ochrany majetku a osob, jejich formy, metody a prostředky. Dále je zde čtenáři přiblíženo praktické využití těchto služeb při zpracování auditu ochrany perimetru Elektrárny Chvaletice a na základě těchto poznatků, je autorem vypracován návrh na zlepšení těchto stávajících bezpečnostních opatření, tedy návrh projektu ochrany.
Services of property and personal protection: part of security system
Keywords: bezpečnost; ochrana majetku; ochrana osob; soukromé bezpečností služby; bezpečnostní činnosti; bezpečnostní audit; security; properte protection; personal protection; private security services; security activities; security audit