Spokojenost cestujících MHD v Hradci Králové - Strnadová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2011)
Předmětem této bakalářské práce je zjistit spokojenost cestujících MHD v Hradci Králové. V první teoretické části jsou vypsány a popsány faktory, které tuto spokojenost ovlivňují. Dále je zde vysvětleno rozhodování zákazníka o výběru daného dopravního prostředku. Ve druhé části práce, která už je praktická, je popsána metoda, kterou je spokojenost cestujících zjištěna. Dále jsou podány návrhy na zlepšení spokojenosti a je zde i hodnocení některý návrhů.
Public transport passenger satisfaction in Hradec Králové
Keywords: spokojenost; MHD; cestující; satisfaction; public transports; passengers