Výstavba a modernizace mezinárodních silnic v ČR financované z úvěru Evropské investiční banky - Kokeš, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zaměřuje na problematiku financování rozvoje dopravních sítí v ČR, se zvláštním zřetelem na program spolufinancovaný z úvěru EIB.
Construction and modernization of international roads in the Czech republic financed from loan of European investment bank
Keywords: financování; Infrastruktura; ekonomické hodnocení; mezinárodní silniční doprava; Česko; modernizace