Deník československého legionáře Josefa Málka - Zeman, Josef (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce na základě příslušné literatury, archivního materiálu a osobního deníku zpracovává válečné zážitky ruského a francouzského legionáře Josefa Málka.
The diary of czechoslovak legionary Josef Málek
Keywords: Málek, Josef; 1. světová válka; československé legie; legionář; deník; Československo; odboj