Optimalizace logistických procesů ve vybrané společnosti - Berger, Karel (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá optimalizací logistických procesů ve společnosti Grupo Antolin v závodě Lipovka. Cílem této práce je charakterizovat podnik, vybrat logistické procesy, které zde probíhají, zhodnotit současnou situaci a dále navrhnout optimalizace logistických procesů v rámci podniku a tyto optimalizace zhodnotit. Každá z těchto oblastí je řešena v samostatné kapitole.
Optimization of logistics processes in a chosen company
Keywords: analýza; Grupo Antolin; logistické procesy; logistika; optimalizace; analysis; Grupo Antolin; logistics processes; logistics; optimization