Marketingová strategie firmy KOVOKON Popovice, s.r.o. - Vlachynská, Klára (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současnou marketingovou situaci firmy KOVOKON Popovice, s.r.o. a na tomto základě navrhnout marketingovou strategii pro další období. První teoretická část se zabývá vymezením základních marketingových pojmů se zaměřením na strategický marketingový proces. V praktické části je provedena analýza vnějšího a vnitřního prostředí firmy s následně vypracovanou SWOT analýzou. Na základě této analýzy jsou určeny marketingové cíle a navrhnuta marketingové strategie s opatřením v marketingovém mixu.
Marketing strategy of the firm KOVOKON Popovice, s.r.o.
Keywords: Marketing; marketingové strategie; Marketingový mix; situační analýzy; SWOT analýza; marketing strategies; Marketing mix; situational analyses; SWOT analysis