Ekologické aspekty výroby papíru - Ondráško, Albert (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na téma výroby papíru z hlediska ekologie. Rešerše nabízí rozsáhlý pohled na celou problematiku produkce papírových produktů. To zahrnuje také lesní hospodářství, použití alternativních materiálů, nebo certifikace papírových výrobků.
Ecological aspects of paper production
Keywords: ekologie; papír; produkce; papírenský průmysl; dřevo; ecology; paper; production; paper industry; wood