Výměnný program AIESECU : organizace a význam zahraniční praxe - Tulisová, Šárka (Univerzita Pardubice, 1999)
V teoretické části se autorka zabývá charakteristikou studentské organizace AISEC a jejími výměnnými programy. Praktická část je zaměřena na vlastní průběh zahraniční ekonomické praxe v Německém Kölnu, vyhodnocení této praxe. V závěru jsou pak shrnuty poznatky o významu zahraničních praxí.
Austauschprogramm von AISEC
Keywords: studentská organizace; AIESEC; výměnné programy; zahraniční studium; praxe