Vlastnictví a nájem nebytových prostor - Černý, Stanislav (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá problematikou vlastnictví a nájmu nebytových prostor z hlediska platné právní úpravy. Podrobněji je rozebráno vlastnictví nebytových prostor jako "jednotek". Autor se detailně zabývá vznikem nájemního vztahu, právy a povinnostmi pronajimatele a nájemce, dále ukončením nájmu a také podnájmem nebytových prostor.
Ownership and lease of non-residential premises
Keywords: vlastnické právo; nebytové prostory; nájemce; nájemní smlouvy; práva; povinosti