Řízení inteligentního domu PLC automatem - Rokos, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována programováním logického automatu značky Tecomat Foxtrot pro řízení modelu moderního inteligentního domu. Dále se bude zaobírat základními prvky inteligentních budov.
Intelligent building management via PLC
Keywords: PLC; Tecomat Foxtrot; inteligentní budovy; automatizace; řízení; intelligent buildings; automation; control