Příprava na certifikaci systému řízení dle normy ČSN EN ISO 9002 u automobilového dealera - Kyncl, David (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce obsahuje analýzu současného stavu ve firmě z hlediska normy ČSN EN ISO 9002, vytvoření harmonogramu rozhodujících činností vedoucích k certifikaci systému řízení jakosti a vyjádření efektů, které z toho plynou.
Keywords: certifikace; norma; Jakost; Analýza; efektivita