Ověření nových metod zkoušení emulzních průmyslových trhavin - Špinler, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce pojednává o průmyslových trhavinách dostupných na českém trhu a porovnává zejména emulzní trhaviny.
Verification of new test methods of industrial emulsion explosives
Keywords: průmyslové trhaviny; emulzní trhaviny