Marketingová strategie podniku Vitana, a.s. - Franková, Simona (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá zpracováním marketingové strategie podniku. V praktické části je zpracována marketingová strategie podniku Vitana, a.s.
Marketing strategy of Vitana company
Keywords: marketing; strategický marketing; Marketingová strategie; podniky; Strategické řízení