Management a příprava nového výrobku v podniku Modena Kutná Hora, s. r. o. - Jareš, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje management obecně a v podniku Modena, spol. s r. o., organizační a majetkovou strukturu, plánování a organizování vývoje, výroby a prodeje, popisuje proces řízení přípravy výroby nové kolekce výrobků.
Management and preparing of a new product in the company Modena, spol. s. r. o.
Keywords: Inovace; Management; podpora prodeje; Modena s.r.o.; výrobkové inovace; výrobky; příprava výroby