Marketingový výzkum vybraných pojišťoven - Stachová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá výzkumem kvality pojišťovacích služeb v Rychnově nad Kněžnou. Ke sběru dat byla využita metoda mystery shopping - fiktivní nakupování. Práce je rozdělena na dvě části. První část je věnována teorii - marketing, marketingový výzkum, metody mystery shopping a pojištění. Druhá část je praktická, kde se hodnotí služby pojišťoven a nakonec závěrečná doporučení.
Marketing research of selected insurance companies
Keywords: Marketing; Marketingový mix; marketingové výzkumy; mystery shopping; pojištění; havarijní pojištění; Marketing mix; Marketing research; Insurance; accident insurance