Stárnutí materiálů pro restaurování uměleckých děl na papíře - Vaněčková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá vlastnostmi materiálů, které jsou používány na Fakultě restaurování v Litomyšli v Ateliéru restaurování uměleckých děl na papíře a souvisejících materiálech.
The ageing of materials used for restoring of artworks on paper
Keywords: stárnutí materiálů; restaurování; papír; ageing of materials; restoration; paper