Posouzení úvěrových produktů retailového bankovnictví UniCredit Bank Czech Republik, a.s. v konkurenčním prostředí - Vyšohlídová, Petra (Univerzita Pardubice, 2008)
Předmětem diplomové práce je porovnání úvěrových produktů UniCredit Bank Czech Republik, a.s. v konkurenčním prostředí. Práce se zaměřuje na kontokorentní úvěry, kreditní karty, spotřebitelské úvěry a hypotéční úvěry, u kterých jsou pro posouzení vybrány čtyři modelové příklady.
The examination of loan products in the retail banking system of UniCredit Bank Czech Republic, a.s. in the competitive environment
Keywords: kontokorentní úvěr; kreditní karty; spotřebitelské úvěry; hypoteční úvěry; modelové příklady; overdraft loan; credit cards; consumer loans; mortgage loans; model type