Služby na B2B trhu poskytované distributorem chemikálií - Hercegová, Eva (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá službami zákazníkům na B2B trhu se zaměřením na oblast chemického průmyslu. V teoretické části je zpracována literární rešerše na téma současného pojetí služeb zákazníkům. Pozornost je věnována zejména specifikům služeb poskytovaných zákazníkům na B2B trhu a kvalitě poskytovaných služeb. Praktická část mapuje proces poskytovaných služeb zákazníkům na B2B trhu vybraným distributorem chemikálií. Zaměřuje se zejména na identifikaci, rozsah a kvalitu poskytovaných služeb zákazníkům na B2B trhu a také na zmapování potřebných činností.
Services on B2B market, provided by chemical distributor
Keywords: služby zákazníkům; vlastnosti služeb; úroveň služeb; B2B trh; proces poskytovaných služeb; distributoři; chemický průmysl; household; customer services; service features; service level; quality of services; range of services; B2B market; service delivery process; distributors; chemical industry; household