Systém pro evidenci bakalářských a diplomových prací - Pěničková, Lada (Univerzita Pardubice, 2010)
Výběr tématu bakalářské či diplomové práce je jedním z důležitých úkolů, které musí každý student vyřešit pro úspěšné dokončení svého studia. Výběr vhodné práce mu může do určité míry usnadnit centralizovaný systém pro evidenci bakalářských a diplomových prací. Cílem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat takový systém, který bude užitečný jak pro studenty, tak pro pedagogy a zároveň bude plnit základní požadavky kladené na informační systémy - přehlednost, jednoduchost ovládání a bezpečnost.
System for evidence of bachelor and diploma thesis
Keywords: evidence; evidenční systém; návrh systému; bakalářské práce; diplomové práce; system for evidence; design of system; bachleor thesis; diploma thesis