Investování do realitních podílových fondů - Kašparová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá základními principy kolektivního investování se specializací na realitní podílové fondy. První část bakalářské práce charakterizuje obecně kolektivní investování, druhy podílových fondů a podílové listy. Další část práce popisuje investování do realitních podílových fondů a porovnání nabízených produktů České spořitelny, Československé obchodní banky a České pojišťovny mezi sebou.
Investing in real share funds
Keywords: collective investing; Share funds; share certificates; capital companies; kolektivní investování; podílové fondy; podílové listy; investiční společnosti