Krize podniku - Kamenická, Pavla (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá zaváděním Business continuity managementu, neboli řízení kontinuity podnikání, v podniku Cutisin, s.r.o.. Princip zavedení je založen na britské normě č. 25999 z roku 2006, což je sbírka zásad, která má formu poradenství a doporučení. Stanoví proces, principy a terminologii Business continuity managementu, který poskytuje základ pro pochopení, vývoj a realizaci kontinuity činností organizace a poskytnout důvěru ve vztahy business-to-business a business-to-customer.
Crisis of company
Keywords: Řízení kontinuity podnikání; plány; podniky; Mimořádné události; Krize; Business Continuity Management; plans; companies; incidents; Crisis